Search

Snuffelmug Kringloopwarenhuis in Heemstede

Het Kringloopwarenhuis De Snuffelmug in Heemstede heeft een grote hoeveelheid aan tweedehands spullen zoals meubels, boeken, kleding, elektronica, woonaccessoires, puzzels en spelletjes, speelgoed, tassen en schoenen en nog veel meer.

De Snuffelmug biedt leer- en werktrajecten aan mensen die om fysieke of psychische reden de aansluiting met de reguliere arbeidsmarkt missen. Bij deze kringloop krijgen deze mensen weer sociale contacten, vakkennis en andere vaardigheden waardoor ze makkelijker deel kunnen nemen aan de samenleving.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Heemstede
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over De Smuffelmug Kringloopwinkel in Heemstede zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze winkel en zo mogelijk ook de openingstijden.

De Snuffelmug Kringloopwinkel in Heemstede
Cruquiusweg 37a
2102 LS, Heemstede (Noord-Holland)

Telefoon: 023-5434354
Website De Snuffelmug

Openingstijden De Snuffelmug in Heemstede

Maandag:10:00 tot 17:00 uur
Dinsdag:10:00 tot 17:00 uur
Woensdag:10:00 tot 17:00 uur
Donderdag:10:00 tot 17:00 uur
Vrijdag:10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag:10:00 tot 17:00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Heemstede?

Deze kringloopwinkel in Heemstede ligt op ongeveer een kilometer afstand van het centrum van Heemstede. Met de auto is deze kringloop makkelijk bereikbaar via de N201 en vlakbij is de bushalte Cruqiusweg. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, hebben ze nieuwe openingstijden, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment