Search

Kringloopwinkel Vindingrijk in Den Bosch

Deze Vindingrijk kringloopwinkel in Den Bosch verkoopt een dagelijks wisselend aanbod aan spullen zoals meubels, kleding, elektronica, wit- en bruingoed, boeken en platen, latex muurverf, fietsen, curiosa en nog veel meer. Deze kringloop is een re-integratiebedrijf en onderdeel van Weener XL, het werk- en ontwikkelbedrijf van gemeente Den Bosch. Hier worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleid en er worden werkervaringsplekken aangeboden.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Den Bosch
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Kringloopwinkel Vindingrijk in Den Bosch zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloopwinkel Vindingrijk.

Kringloopwinkel Vindingrijk
Afrikalaan 9a
5232 BD, Den Bosch (Noord-Brabant)

Telefoon: 073 – 615 55 25
Website Kringloopwinkel Vindingrijk

Openingstijden Kringloopwinkel Vindingrijk in Den Bosch

Maandag:13.00 tot 17.00 uur
Dinsdag:9.00 tot 17.00 uur
Woensdag:9.00 tot 17.00 uur
Donderdag:9.00 tot 17.00 uur
Vrijdag:9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag:10.00 tot 17.00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Den Bosch?

Deze kringloopwinkel in Den Bosch ligt op ruim drie kilometer ten noordoosten van het centrum van Den Bosch, in de wijk De Herven, vlak bij de A59. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, hebben ze nieuwe openingstijden, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment