Search

Rataplan Kringloopwinkel in Rotterdam

Deze grote kringloopwinkel in Rotterdam is onderdeel van de Rataplan Kringloopwinkels en heeft maar liefst 3000m² aan gebruikte spullen. Je kunt hier terecht voor tweedehandse kleding voor dames en heren, accessoires, kinderkleding, speelgoed, meubels, curiosa, huisraad en nog veel meer. Deze kringloop ligt op ongeveer 7 minuten afstand van station Rotterdam Lombardijen. Kringloopbedrijf RataPlan is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk die werkt aan kansen voor zowel mens als milieu, door bij deze kringloopwinkel in Rotterdam spullen te kopen of te doneren steun je dus niet alleen het milieu, je helpt er ook anderen mee.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Rotterdam
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Rataplan Kringloopwinkel in Rotterdam zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloop Rataplan.

Kringloop Rataplan
Aristotelesstraat 30
3076 BD, Rotterdam (Zuid-Holland)

Telefoon: 010-2308957
Email: klantenservice@kringlooprataplan.nl
Website Kringloop Rataplan

Openingstijden Rataplan Kringloopwinkel in Rotterdam

Maandag:9:00 tot 17:00 uur
Dinsdag:9:00 tot 17:00 uur
Woensdag:9:00 tot 17:00 uur
Donderdag:9:00 tot 17:00 uur
Vrijdag:9:00 tot 18:00 uur
Zaterdag:10:00 tot 17:00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloopwinkel?

Deze grote kringloopwinkel ligt in Rotterdam Zuid en is met de auto onder andere via de S123 te bereiken. Tramhalte en bushalte Smeetslandsedijk is vlak bij deze kringloopwinkel. Hieronder staat deze kringloopwinkel in Rotterdam op de kaart.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment