Search

Dorcas Kringloopwinkel Heerenveen

Deze Dorcas kringloopwinkel in Heerenveen verkoopt allerlei tweedehands spullen waaronder huisraad en serviesgoed, kleding voor het hele gezin, meubels, boeken, speelgoed, puzzels en spellen, decoratie en nog veel meer.

Door bij deze kringloop in Heerenveen spullen te kopen of te doneren steun je het milieu en anderen, de opbrengst van deze Dorcas kringloopwinkel gaat namelijk naar de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Heerenveen
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Dorcas kringloopwinkel in Heerenveen zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van deze Dorcas kringloopwinkel.

Dorcas Kringloopwinkel Heerenveen
Heremaweg 20
8444 AP, Heerenveen (Friesland)

Telefoon: 0513 63 64 14
Email: dorcaswinkelheerenveen@dorcas.nl
Website Dorcas Kringloopwinkel Heerenveen

Openingstijden Dorcas Kringloopwinkel Heerenveen

Maandag:Gesloten
Dinsdag:10:00 tot 16:00 uur
Woensdag:10:00 tot 16:00 uur
Donderdag:10:00 tot 16:00 uur
Vrijdag:10:00 tot 16:00 uur
Zaterdag:10:00 tot 16:00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Heerenveen?

Deze kringloopwinkel ligt op bijna drie kilometer van het centrum van Heerenveen, vlak naast Thialf en dichtbij de A32. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment