Search

Het Goed Kringloopwinkel in Rotterdam

Deze Het Goed Kringloopwinkel in Rotterdam Hoogvliet heeft een groot aantal gebruikte spullen zoals kleding voor dames, heren en kinderen, meubels, speelgoed, decoratie, elektronica, boeken en platen en nog veel meer. Door bij deze kringloop in Rotterdam Hoogvliet spullen te kopen of te doneren steun je niet alleen het milieu, je helpt er ook anderen mee. Deze kringloop helpt mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt door ze werkervaring op te laten doen waarmee ze later kunnen doorstromen naar een reguliere baan.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Rotterdam
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Kringloopwinkel Het Goed in Rotterdam zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloopwinkel Het Goed.

Kringloopwinkel Het Goed
Middenbaan Noord 43
3191 EM , Rotterdam (Zuid-Holland)

Telefoon: 010-7420772 
Website Kringloopwinkel Het Goed

Openingstijden Het Goed Kringloopwinkel in Rotterdam

Maandag:13:00 tot 17:30 uur
Dinsdag:9:30 tot 17:30 uur
Woensdag:9:30 tot 17:30 uur
Donderdag:9:30 tot 17:30 uur
Vrijdag:9:30 tot 17:30 uur
Zaterdag:9:30 tot 17:00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloopwinkel?

Deze kringloopwinkel ligt in Rotterdam Hoogvliet, vlak bij het Winkelcentrum Hoogvliet en de Markt. Via de A15 is deze kringloop makkelijk bereikbaar en in de buurt stoppen diverse bussen. Hieronder staat deze kringloopwinkel in Rotterdam op de kaart.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment