Search

Dorcas Kringloopwinkel Nijkerk

Deze Dorcas kringloopwinkel in Nijkerk verkoopt allerlei tweedehands spullen waaronder huisraad en serviesgoed, boeken, kleding voor het hele gezin, meubels, speelgoed, puzzels en spellen, decoratie en nog veel meer.

Door bij deze kringloop in Nijkerk spullen te kopen of te doneren steun je het milieu en anderen, de opbrengst van deze Dorcas kringloopwinkel gaat namelijk naar de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Nijkerk
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Dorcas kringloopwinkel in Nijkerk zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van deze Dorcas kringloopwinkel.

Dorcas Kringloopwinkel Nijkerk
Boekdrukker 9c
3861 SE, Nijkerk (Gelderland)

Telefoon: 033 2450217
Email: dorcaswinkelnijkerk@dorcas.nl
Website Dorcas Kringloopwinkel Nijkerk

Openingstijden Dorcas Kringloopwinkel Nijkerk

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:Gesloten
Donderdag:10:00 tot 15:00 uur
Vrijdag:10:00 tot 15:00 uur
Zaterdag:10:00 tot 15:00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Nijkerk?

Deze kringloopwinkel ligt op zo’n anderhalve kilometer van het centrum van Nijkerk, vlak bij de N301. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment