Search

Karoesell Kringloop in Eindhoven

De Karoesell Kringloop in Woensel-West in Eindhoven was eerst bekend als Emmaus Eindhoven Woensel-West. Je kunt er terecht voor een mooi assortiment aan tweedehands goederen zoals vintage en retro meubels en accessoires, bedden, kasten en stoelen, kleding voor elk seizoen met daarbij regelmatig merkkleding, veel boeken, CD`s, LP`s en DVD`s en elektronica met daarbij lampen, televisies, telefoons en platenspelers. Door bij Karoesell tweedehands spullen te kopen of te doneren steun je niet alleen het milieu, een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen in Eindhoven.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Eindhoven
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Karoesell Kringloop in Eindhoven zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Karoesell Kringloop.

Karoesell Kringloop
Edisonstraat 147a
5621 HM, Eindhoven (Noord-Brabant)

Website Karoesell Kringloop

Openingstijden Karoesell Kringloop in Eindhoven

Maandag:12.00 tot 18.00 uur
Dinsdag:10.00 tot 18.00 uur
Woensdag:10.00 tot 18.00 uur
Donderdag:10.00 tot 18.00 uur
Vrijdag:10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag:10.00 tot 17.00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Eindhoven?

Deze kringloopwinkel in Eindhoven ligt op zo’n 500 meter van station Eindhoven-Strijp, vlak bij de Marconilaan. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment