Search

Kringloopwinkel in Groesbeek – KBG Sint Michael

Deze kringloopwinkel in Groesbeek is gevestigd in een overzichtelijk en ruim pand aan de Industrieweg in Groesbeek. Je kunt hier terecht voor een grote variatie aan tweedehands spullen zoals speelgoed en puzzels, kleding en accessoires, huisinrichting en decoratie, boeken en muziek, meubels en bedden, kopjes en glazen, potten en pannen en nog veel meer. Naast de tweedehands spullen heeft deze kringloopwinkel in Groesbeek ook een afdeling met religieuze beelden.

Deze kringloop in Groesbeek werkt met tientallen vrijwilligers en de opbrengst gaat naar verschillende goede doelen in de gemeente Beek en Dal. Belangrijkste doel is de voedselbank waardoor mensen die het minder hebben toch gevarieerd eten krijgen waaronder groente en fruit. Verder wordt bijvoorbeeld textiel ingezameld voor recycling, evenals oude mobiele telefoons en inkt cartridges. Door bij deze kringloopwinkel in Groesbeek spullen te kopen of te doneren steun je dus verschillende goede doelen in de omgeving.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Groesbeek
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de KBG Sint Michael Kringloopwinkel in Groesbeek zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van deze kringloopwinkel in Groesbeek.

KBG Sint Michael Kringloopwinkel in Groesbeek
Industrieweg 19
6562 AP, Groesbeek (Gelderland)

Telefoon: 06-11199935
Email: kringloopgbk@hotmail.nl
Website KBG Sint Michael Kringloopwinkel in Groesbeek

Openingstijden KBG Sint Michael Kringloopwinkel in Groesbeek

Maandag:10.00 tot 16.00 uur
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:Gesloten
Donderdag:10.00 tot 16.00 uur
Vrijdag:10.00 tot 16.00 uur
Zaterdag:10.00 tot 16.00 uur
Zondag:Alléén de laatste zondag van de maand van 12.00 tot 16.00


Waar vind je deze kringloop in Groesbeek?

Deze kringloopwinkel in Groesbeek ligt op het industrieterrein, vlak bij de Karwei. Dit is op nog geen kilometer afstand van het centrum van Groesbeek. Vanuit het centrum van Nijmegen is het met de auto ruim 10 kilometer naar deze kringloopwinkel. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment