Search

Wawollie Kringloopwinkel Utrecht Centrum

Deze kringloopwinkel in het centrum van Utrecht is onderdeel van Wawollie, een kringloop waarvan de winst van de verkoop gaat naar goede doelen die zich inzetten voor dierenwelzijn, natuur en milieu. Bij deze kringloopwinkel in Utrecht kun je allerlei tweedehands spullen vinden die door anderen zijn gedoneerd, denk aan meubels, kleding voor het hele gezin, boeken en tijdschriften, babyspullen, potten en pannen, siervazen, kopjes en schoteltjes, decoratieve items en nog veel meer.

Bij de Wawollie kringloopwinkels werken meer dan 100 mensen samen, dit zijn vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan dierenwelzijn of meer onder de mensen willen komen en mensen die hun kansen op de arbeidsmarkt willen vergroten. Wanneer je bij deze kringloopwinkel in Utrecht spullen koopt of gebruikte spullen doneert help je dus mensen, dieren en het milieu!

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Utrecht
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Wawollie Kringloopwinkel in Utrecht Centrum zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van de Wawollie Kringloopwinkel.

Wawollie Kringloopwinkel Utrecht Centrum
Amsterdamsestraatweg 67a
3513 AB, Utrecht

Telefoon: 030-2410938
Email: info@wawolliekringloop.nl
Website Wawollie Kringloopwinkel Utrecht Centrum

Openingstijden Wawollie Kringloopwinkel Utrecht Centrum

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10.00 tot 18.00 uur
Donderdag:10.00 tot 18.00 uur
Vrijdag:10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag:10.00 tot 18.00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloop in Utrecht?

Deze kringloopwinkel ligt in het centrum van Utrecht, vlak bij Hoog Catharijne en het station. Hieronder staat deze kringloopwinkel in Utrecht op de kaart.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment