Search

De Kei – Kringloopwinkel in Amersfoort

Kringloopwinkel de Kei in Amersfoort verkoopt een grote variatie aan tweedehands spullen zoals boeken en platen, meubels, kleding voor het hele gezin, kopjes en schoteltjes en ander serviesgoed, verlichting en elektronica en nog veel meer.

Wanneer je spullen wilt doneren aan deze kringloop kun je het afgeven in de winkel maar desgewenst komen ze het ook ophalen. Daarnaast kan deze kringloop misschien wat voor je betekenen bij huisontruimingen of andere klussen in en om huis.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Amersfoort
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over Kringloopwinkel de Kei in Amersfoort zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloopwinkel de Kei.

Kringloopwinkel De Kei
Puntenburgerlaan 80
3812 CG, Amersfoort (Utrecht)

Telefoon: 033 258 6788
Email: jm.hendriks@hotmail.com
Website Kringloopwinkel de Kei

Openingstijden Kringloopwinkel de Kei in Amersfoort

Maandag:12.00 t/m 17.00 uur
Dinsdag:10.00 t/m 17.00 uur
Woensdag:10.00 t/m 17.00 uur
Donderdag:10.00 t/m 17.00 uur
Vrijdag:10.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag:10.00 t/m 17.00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloop in Amersfoort?

Deze kringloopwinkel vlak bij station Amersfoort ligt op zo’n 500 meter loopafstand van het station, in het Soesterkwartier. Vanuit het centrum is het ongeveer een kilometer naar deze kringloopwinkel. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment