Search

De Weggeefwinkel Nix in Zaandam

De Weggeefwinkel Nix in Zaandam werkt iets anders dan een gewone kringloopwinkel, je kunt in deze winkel namelijk terecht voor gratis spullen! Er is een limiet aan het aantal spullen wat je in een maand bij deze weggeefwinkel gratis kan ophalen. In deze winkel kun je terecht voor een aantal tweedehands spullen zoals kleding, huishoudelijke artikelen, speelgoed en boeken. Je kunt je – niet al te grote spullen – ook aan deze winkel doneren zodat anderen er nog wat aan hebben.

Contactgegevens van deze weggeefwinkel in Zaandam
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Weggeefwinkel in Zaandam zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze winkel en zo mogelijk ook de openingstijden.

Weggeefwinkel Nix in Zaandam
Sint Cathrijnestraat 12
1501 NN, Zaandam (Noord-Holland)

Telefoon: 06-81794174
Email: buitendijkirene8@gmail.com
Website Weggeefwinkel Nix

Openingstijden Weggeefwinkel Nix in Zaandam

Maandag:9:00 tot 13:00 uur
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:9:00 tot 13:00 uur
Donderdag:Gesloten
Vrijdag:9:00 tot 13:00 uur
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze weggeefwinkel in Zaandam?

De Weggeefwinkel Nix in Zaandam is te vinden op het terrein van Brijder Verslavingszorg, dit ligt op ongeveer anderhalve kilometer ten oosten van het station van Zaandam en iets dichter bij het centrum. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, hebben ze nieuwe openingstijden, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment