Search

Snuffelmug Kringloopwarenhuis in Haarlem

Het Kringloopwarenhuis De Snuffelmug in Haarlem heeft een grote hoeveelheid aan tweedehands spullen zoals elektronica, speelgoed, vintage, meubels, woonaccessoires, puzzels en spelletjes, boeken, DVD’s en CD’s, kleding, tassen en schoenen, kinderwagens en andere babyspullen en nog veel meer.

De Snuffelmug biedt leer- en werktrajecten aan mensen die om fysieke of psychische reden de aansluiting met de reguliere arbeidsmarkt missen. Bij deze kringloop krijgen deze mensen weer sociale contacten, vakkennis en andere vaardigheden waardoor ze makkelijker deel kunnen nemen aan de samenleving.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Haarlem
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over De Smuffelmug Kringloopwinkel in Haarlem zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze winkel en zo mogelijk ook de openingstijden.

De Snuffelmug Kringloopwinkel in Haarlem
Surinameweg 9b
2035 VA, Haarlem (Noord-Holland)

Telefoon: 023-5434344
Website De Snuffelmug

Openingstijden De Snuffelmug in Haarlem

Maandag:10:00 tot 17:00 uur
Dinsdag:10:00 tot 17:00 uur
Woensdag:10:00 tot 17:00 uur
Donderdag:10:00 tot 17:00 uur
Vrijdag:10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag:10:00 tot 17:00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Haarlem?

Deze kringloopwinkel in Haarlem ligt in de Europawijk, tussen het Spaarne Ziekenhuis en Winkelcentrum Schalkwijk. Dit is vlakbij de N232, op ruim twee kilometer afstand van het centrum van Haarlem. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, hebben ze nieuwe openingstijden, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment