Search

Rataplan Kringloop in Almere

Deze kringloopwinkel in Almere Stad is onderdeel van de Rataplan Kringloopwinkels. Verdeeld over drie verdiepingen kun je bij deze kringloop terecht voor gebruikte spullen zoals kleding, verlichting, meubels, boeken en platen, speelgoed, witgoed en nog veel meer. Kringloopbedrijf RataPlan is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk die werkt aan kansen voor zowel mens als milieu, door bij deze kringloopwinkel in Almere Stad spullen te kopen of te doneren steun je dus niet alleen het milieu, je helpt er ook anderen mee.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Almere Stad
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Rataplan Kringloop in Almere zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Rataplan Kringloop.

Rataplan Kringloop
Markerkant 10 nr. 30
1316 AD, Almere Stad

Telefoon: 088-8282701
almere@rataplan.nl
Website Rataplan Kringloop

Openingstijden Rataplan Kringloop in Almere Stad

Maandag:9:00 tot 18:00 uur
Dinsdag:9:00 tot 18:00 uur
Woensdag:9:00 tot 18:00 uur
Donderdag:9:00 tot 18:00 uur
Vrijdag:9:00 tot 18:00 uur
Zaterdag:10:00 tot 17:00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloopwinkel in Almere Stad?

Deze kringloopwinkel in Almere Stad ligt ongeveer anderhalve kilometer ten Noorden van het centrum van Almere, in de wijk Markerkant. Dit is de buurt waar ook verschillende bouwmarkten en meubelwinkels zijn gevestigd. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment