Search

Rataplan Kringloop in Almere Haven

Deze kringloopwinkel in Almere Haven is onderdeel van de Rataplan Kringloopwinkels. Deze kringloop heeft een ruim assortiment van ingebrachte goederen waaronder boeken en CD`s, kleding, meubilair, keuken accessoires, speelgoed, witgoed, fietsen en meer. Kringloopbedrijf RataPlan is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk die werkt aan kansen voor zowel mens als milieu, door bij deze kringloopwinkel in Almere Haven spullen te kopen of te doneren steun je dus niet alleen het milieu, je helpt er ook anderen mee.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Almere
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Rataplan Kringloop in Almere zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Rataplan Kringloop.

Rataplan Kringloop
De Steiger 51
1351 AD, Almere

Telefoon: 036-737 03 84
Website Rataplan Kringloop

Openingstijden Rataplan Kringloop in Almere

Maandag:9:00 tot 18:00 uur
Dinsdag:9:00 tot 18:00 uur
Woensdag:9:00 tot 18:00 uur
Donderdag:9:00 tot 18:00 uur
Vrijdag:9:00 tot 18:00 uur
Zaterdag:10:00 tot 17:00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloopwinkel in Almere Haven?

Deze kringloopwinkel in Almere Haven ligt vlak aan de A6 en is via de Steigerdreef makkelijk te bereiken. Dit is bovenin, op een paar kilometer afstand van het centrum van Almere Haven. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment