Search

Terre des Hommes Kringloopwinkel in Hoofddorp

Deze Terre des Hommes kringloopwinkel in Hoofddorp verkoopt onder andere tweedehands boeken, speelgoed, dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, kleine huishoudelijke artikelen en curiosa. Door bij deze kringloopwinkel in Hoofddorp spullen te kopen of te doneren steun je kinderen in nood, de opbrengst gaat namelijk naar projecten van Terre des Hommes.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Hoofddorp
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Terre des Hommes Kringloopwinkel in Hoofddorp zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Terre des Hommes Kringloopwinkel.

Terre des Hommes Kringloopwinkel
Concourslaan 17
2132 DH, Hoofddorp (Noord-Holland)

Telefoon: 06-28668239
Email: winkel.hoofddorp@tdh.nl
Website Terre des Hommes Kringloopwinkel

Openingstijden Terre des Hommes Kringloopwinkel in Hoofddorp

Maandag:Gesloten
Dinsdag:10.00 t/m 17.00 uur
Woensdag:10.00 t/m 13.00 uur
Donderdag:10.00 t/m 17.00 uur
Vrijdag:10.00 t/m 13.00 uur
Zaterdag:10.00 t/m 13.00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Hoofddorp?

Deze Kringloopwinkel in Hoofddorp ligt in het centrum van Hoofddorp, tussen de Marktpleinkerk en Winkelcentrum Vier Meren in. Vanaf het station van Hoofddorp is het zo’n anderhalve kilometer naar deze kringloop. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, hebben ze nieuwe openingstijden, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment