Search

Terre des Hommes Kringloopwinkels

Er zijn meer dan 40 Terre des Hommes kringloopwinkels in Nederland, verdeeld over het hele land en zowel in grote steden als kleinere plaatsen. De kringloopwinkels van Terre des Hommes worden volledig gerund door vrijwilligers en de opbrengst gaat naar de projecten van Terre des Hommes. Deze stichting helpt wereldwijd om te voorkomen dat kinderen worden uitgebuit en een menswaardig bestaan hebben.

Kopen bij de Terre des Hommes Kringloopwinkels
In de Terre des Hommes Kringloopwinkels kun je terecht voor een grote hoeveelheid aan tweedehands spullen zoals dames-, heren- en kinderkleding, schoenen en tassen, speelgoed, boeken en LP’s, servies, potten en pannen, elektronica, curiosa, kleine huishoudelijke artikelen en nog veel meer en nog veel meer.

Doelen van de Terre des Hommes Kringloopwinkels
Door bij de Terre des Hommes Kringloopwinkels tweedehands spullen te doneren of te kopen steun je dus kinderen die hard hulp kunnen gebruiken. Terre des Hommes helpt kinderen die worden uitgebuit en onder andere te maken hebben met kinderarbeid, seksuele uitbuiting en kindermisbruik. Hiervoor werkt Terre des Hommes met lokale maatschappelijke organisaties, onder andere in Afrika en Aziƫ.

Terre des Hommes Kringloopwinkels in Nederland
Hieronder staan de verschillende Terre des Hommes Kringloopwinkels in Nederland op de kaart. Bekijk de kringloopwinkel waar je naar toe wilt voor meer gegevens zoals de openingstijden en de contactgegevens. Ook zie je hier of er een Terre des Hommes Kringloopwinkel bij je in de buurt is zodat je er spullen kunt doneren.


Terre des Hommes Kringloopwinkels op de kaart
Dit zijn de Terre des Hommes Kringloopwinkels die we hebben gevonden: