Search

Wawollie Kringloopwinkel Haaksbergen

Deze kringloopwinkel in Haaksbergen is onderdeel van Wawollie, een kringloop waarvan de winst van de verkoop gaat naar goede doelen die zich inzetten voor dierenwelzijn, natuur en milieu. Bij deze kringloopwinkel in Haaksbergen kun je allerlei tweedehands spullen vinden die door anderen zijn gedoneerd, denk aan kleding voor het hele gezin, boeken en tijdschriften, meubels, babyspullen, potten en pannen, siervazen, kopjes en schoteltjes, decoratieve items en nog veel meer.

Bij de Wawollie kringloopwinkels werken meer dan 100 mensen samen, dit zijn vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan dierenwelzijn of meer onder de mensen willen komen en mensen die hun kansen op de arbeidsmarkt willen vergroten. Wanneer je bij deze kringloopwinkel in Haaksbergen spullen koopt of gebruikte spullen doneert help je dus mensen, dieren en het milieu!

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Haaksbergen
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Wawollie Kringloopwinkel in Haaksbergen zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van de Wawollie Kringloopwinkel.

Wawollie Kringloopwinkel Haaksbergen
Albert Cuyplaan 4
7482 JA, Haaksbergen

Telefoon: 053-5741970
Email: haaksbergen@wawolliekringloop.nl
Website Wawollie Kringloopwinkel Haaksbergen

Openingstijden Wawollie Kringloopwinkel Haaksbergen

Maandag:9.00 tot 17.00 uur
Dinsdag:9.00 tot 17.00 uur
Woensdag:9.00 tot 17.00 uur
Donderdag:9.00 tot 17.00 uur
Vrijdag:9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag:9.00 tot 17.00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloop in Haaksbergen?

Deze kringloopwinkel ligt naast wijk De Zienesch in Haaksbergen, op zo’n anderhalve kilometer van het centrum. Met de auto is deze kringloop bereikbaar via de N347.Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment