Search

Dorcas Kringloopwinkel Veenendaal

Deze Dorcas kringloopwinkel in Veenendaal verkoopt allerlei tweedehands spullen waaronder huisraad en serviesgoed, boeken, kleding voor het hele gezin, meubels, speelgoed, puzzels en spellen, decoratie en nog veel meer.

Door bij deze kringloop in Veenendaal spullen te kopen of te doneren steun je het milieu en anderen, de opbrengst van deze Dorcas kringloopwinkel gaat namelijk naar de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Veenendaal
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Dorcas kringloopwinkel in Veenendaal zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van deze Dorcas kringloopwinkel.

Dorcas Kringloopwinkel Veenendaal
Fokkerstraat 14
3905 KV Veenendaal (Utrecht)

Telefoon: 0318 830397
Email: dorcaswinkelveenendaal@dorcas.nl
Website Dorcas Kringloopwinkel Veenendaal

Openingstijden Dorcas Kringloopwinkel Veenendaal

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:Gesloten
Donderdag:10:00 tot 15:00 uur
Vrijdag:10:00 tot 15:00 uur
Zaterdag:10:00 tot 15:00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloopwinkel in Veenendaal?

Deze kringloopwinkel ligt op zo’n anderhalve kilometer van het centrum van Veenendaal, dicht bij de A12. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment