Search

Dorcas Kringloopwinkel Scherpenzeel-Woudenberg

Deze Dorcas kringloopwinkel in Scherpenzeel/Woudenberg verkoopt allerlei tweedehands spullen waaronder huisraad en serviesgoed, boeken, kleding voor het hele gezin, meubels, speelgoed, puzzels en spellen, decoratie en nog veel meer.

Door bij deze kringloop in Woudenberg spullen te kopen of te doneren steun je het milieu en anderen, de opbrengst van deze Dorcas kringloopwinkel gaat namelijk naar de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Woudenberg
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Dorcas kringloopwinkel in Woudenberg zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van deze Dorcas kringloopwinkel.

Dorcas Kringloopwinkel Woudenberg
De Steeg 4
3931 PM, Woudenberg (Utrecht)

Telefoon: 06 13 29 29 39
Email: dorcaswinkelscherpenzeel@dorcas.nl
Website Dorcas Kringloopwinkel Woudenberg

Openingstijden Dorcas Kringloopwinkel Woudenberg

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:14:00 tot 17:00 uur en
18:00 tot 21:00 uur
Donderdag:Gesloten
Vrijdag:Gesloten
Zaterdag:10:00 tot 13:00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Woudenberg?

Deze kringloopwinkel ligt op ruim vier kilometer van het centrum van Woudenberg en een paar kilometer van het centrum van Scherpenzeel. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment