Search

Kringloopartikelen De Meerwinkel in Hoofddorp


Deze kringloopwinkel in Hoofddorp is onderdeel van Meerlanden en bij dit kringloopwarenhuis kun je terecht kunt voor allerlei tweedehands spullen zoals bedden, speelgoed, lampen, klein huisraad, tweedehands heren-, dames en kinderkleding, servies, boeken, antiek en curiosa, fietsen, meubels, elektronica en diverse multimedia. De opbrengst van verkochte spullen wordt onder andere ingezet voor de ontwikkeling van medewerkers en het creƫren van werkplekken voor mensen die anders niet zo snel een baan kunnen vinden.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Hoofddorp
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over Kringloopartikelen De Meerwinkel in Hoofddorp zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloopartikelen De Meerwinkel.

Kringloopartikelen De Meerwinkel
Daalmeerstraat 9
2131 HD, Hoofddorp (Noord-Holland)

Telefoon: 023-554 69 20
Email: info@meerwinkel.nl
Website Kringloopartikelen De Meerwinkel

Openingstijden Kringloopartikelen De Meerwinkel in Hoofddorp

Maandag:13.00 uur tot 17.00 uur
Dinsdag:10.00 uur tot 17.00 uur
Woensdag:10.00 uur tot 17.00 uur
Donderdag:10.00 uur tot 17.00 uur
Vrijdag:10.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag:10.00 uur tot 17.00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Hoofddorp?

Deze Kringloopwinkel in Hoofddorp ligt in Hoofddorp-Noord, vlak bij de N201. Deze kringloopwinkel ligt op zo’n 1,5 kilometer van het centrum van Hoofddorp. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, hebben ze nieuwe openingstijden, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment