Search

Paleis Noord – Kringloopwinkel in Haarlem

Paleis Noord is een kringloopwinkel in Haarlem waar je terecht kunt voor allerlei tweedehands spullen met daarbij curiosa en huisraad, kleding, meubels, schoenen, witgoed, speelgoed, boeken en platen, lampen, woningdecoratie, serviesgoed en nog veel meer.

Deze kringloopwinkel in Haarlem is onderdeel van Stichting Paleis Noord en het doel is om jongeren, jonggehandicapten en etnische groepen die thuis zitten weer bij het werkproces te betrekken. Bij de kringloop kunnen ze onder andere aan de slag met het opknappen van meubels en andere werkzaamheden.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Haarlem
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Paleis Noord Kringloopwinkel in Haarlem zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze winkel en zo mogelijk ook de openingstijden.

Kringloopwinkel Paleis Noord in Haarlem
Generaal Spoorlaan 8
2025 NB, Haarlem (Noord-Holland)

Telefoon: 023-5766351
Email: info@paleisnoord.nl
Website Kringloopwinkel Paleis Noord

Openingstijden Paleis Noord in Haarlem

Maandag:Gesloten
Dinsdag:10:00 tot 18:00 uur
Woensdag:10:00 tot 18:00 uur
Donderdag:10:00 tot 18:00 uur
Vrijdag:10:00 tot 18:00 uur
Zaterdag:10:00 tot 17:00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Haarlem?

Deze kringloopwinkel in Haarlem ligt in Delftwijk in Haarlem-Noord, op ruim drie kilometer van het station en iets verder van het centrum van Haarlem. Deze kringloopwinkel is goed bereikbaar via de N209 en bushalte Vergierdeweg ligt op zo’n 400 meter. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, hebben ze nieuwe openingstijden, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment