Search

Kringloop De Wijkwinkel in Utrecht

Deze kringloopwinkel in Utrecht heeft maar liefst 1000m2 aan winkelruimte waar je allerlei gedoneerde spullen kunt vinden zoals meubilair, witgoed, bedden, elektronica, kleding, schoenen, babyartikelen, lampen, pannen, CD’s en DVD’s, boeken en nog veel meer. Elke dag zijn er nieuwe spullen te vinden in deze kringloop in Utrecht.

Deze kringloopwinkel in Utrecht wordt voornamelijk gedraaid door vrijwilligers en mensen die een een dagbestedingsplek nodig hebben. Er werken mensen voor stages en andere werkervaring en mensen krijgen ook arbeidstrainingen. Hier worden ook mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking begeleid om op deze manier meer kans te maken in een reguliere werkplek. Door bij deze kringloopwinkel spullen te kopen of te doneren help je dus ook anderen! Deze kringloop biedt ook huisontruiming en kantooropruiming aan, kunnen spullen die je wilt doneren ophalen en er is mogelijkheid om gekochte goederen te laten bezorgen.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Utrecht
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over Kringloop De Wijkwinkel in Utrecht zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloop De Wijkwinkel.

Kringloop De Wijkwinkel
Decimalaan 19
3526 AH, Utrecht

Telefoon: 06-33926915
Website Kringloop De Wijkwinkel

Openingstijden Kringloop De Wijkwinkel in Utrecht

Maandag:10.00 tot 18.00 uur
Dinsdag:10.00 tot 18.00 uur
Woensdag:10.00 tot 18.00 uur
Donderdag:10.00 tot 18.00 uur
Vrijdag:10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag:10.00 tot 18.00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloop in Utrecht?

Deze kringloopwinkel ligt op Meubelboulevard Kanaleneiland, dicht bij de A12 in Utrecht. Hieronder staat deze kringloopwinkel in Utrecht op de kaart.Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment